massage händer rygg salong linköping

Klassisk massage

Behöver du en paus i vardagen? Boka vår klassiska massage på salongen och håll borta trötthet och smärta i kroppen. Massage bidrar till att öka ditt välbefinnande och rörlighet samt ger dig en känsla av välbehag. Välj mellan olika långa behandlingar.

Det finns olika former av massage där man på flera sätt förebygger eller mjukar upp spända muskler. För att öka ditt välbefinnande är vi därför noga med att anpassa varje behandling individuellt till den form av massage som passar just din kropp.

Boka en klassisk massage i Linköping helt skräddarsydd för dig

När du kontaktar oss för att boka en klassisk massage ser vi till att alltid skräddarsy behandlingen efter dina behov och eventuella besvär. Oavsett om det är en stunds avkoppling du behöver eller en djupgående behandling ser vi till att hitta rätt just för dig.

För dig som har friskvårdsbidrag är vi anslutna till friskvårdsportalen Actiway & Wellnet.

Boka din behandling via bokadirekt och betala via Klarna

Hos oss på Jernérs Massage & Friskvård i Linköping har du möjlighet att boka din klassiska massagebehandling online via bokadirekt. Vi erbjuder även betalning via Klarna, Swish eller faktura.

Har du frågor till oss eller vill du veta mer om själva behandlingen är du välkommen att kontakta oss. Vi besvarar dina frågor så snart vi får tillfälle!

Boka enkelt en tid online hos våra certifierade massageterapeut, utbildad via Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar i Linköping.