koppningsmassage-linköping-behandling

Koppningsmassage

Koppningsmassage är en alternativmedicinsk metod och en gammal kinesisk behandlingsform. I behandlingen används vakuum för att öka cirkulationen i hud och bindväv. Koppning används ofta för att frigöra spänningar i axlar och nacke. Metoden är också mycket effektiv att använda vid ländryggsbesvär.

Hur går en koppningsmassage till?

I koppningsmassage använder vi plastkoppar för att skapa ett undertryck till att lyfta upp huden. Detta moment leder till en ökad blodcirkulation i muskeln, så att bindväven töjs ut och slaggprodukter rensas bort.

Koppning är effektivt och ger en hälsosam cirkulation i kroppen, mjukar upp bindväv och muskler vilket medför smärtlindring och bättre rörlighet i muskler och leder. Behandlingen har också en utrensande effekt av slaggprodukter och överskottsvätska samt reducerar även celluliter i huden.

koppning-behandling-linköping-massage

Koppningsmassage som en del av en klassisk massage

Koppningsmassage går också att använda som ett alternativ eller ett komplement till våra övriga klassiska massagebehandlingar. Vi kan absolut göra koppning till en del av massagen för att effektivt komma åt särskilda områden och nå ett ännu bättre resultat.

Positiva effekter av koppningsmassage

  • Lindrar eller tar helt bort smärta i muskler och leder
  • Förbättrar flödet i lymf- och blodsystem
  • Rensar ut slaggprodukter och överskottsvätska
  • Ger allmänt välbefinnande
  • Förbättrar sömnen
  • Förbättrar leders rörelseförmåga
  • Mjukar upp bindväv och muskler
  • Ökar antalet vita och röda blodkroppar, vilket ger ett starkare och friskare immunförsvar

Effektiv behandling i Linköping

Koppning är en metod som behandlar på djupet vilket gör den väldigt effektiv. Behandlingsformen är skonsam att använda, såväl för terapeut som för dig som kund, då kopporna som används skapar ett naturligt vakuum.

Kopporna rensar kroppen från slaggprodukter och förbättrar flödet i lymf- och blodsystem. Behandlingen är också mycket effektiv att använda för att bli av med celluliter.

Boka en immunförstärkande koppningsmassage hos oss i Linköping. Vi skräddarsyr våra behandlingar efter dina behov och önskemål.