massagebehandling-linköping

Massagebehandling

Unna dig själv en välgörande massage på vår klinik i Linköping. Kanske vill du lätta på stela spänningar i kroppen eller mjuka upp en specifik muskelgrupp, eller kanske vill du bara njuta av en stunds avkoppling. Vi erbjuder klassiska massagebehandlingar för olika behov och alla våra behandlingar skräddarsys efter dina önskemål.

Djupgående massage som minskar muskelspänningar

En massagebehandling ger både fysiska, mentala och känslomässiga effekter. De fysiska är att blodtrycket sänks och blodcirkulationen ökar. Detta medför bättre syre och näringstillförsel till kroppens alla celler. En massagebehandling bidrar också till bättre utrensning av slaggprodukter.

Boka en massagebehandling för ren avslappning eller för djupgående massage vilket minskar dina muskelspänningar och lindrar smärta.

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Det bidrar också till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

massage-behandling-olja-hand

Vi anpassar massagebehandlingen efter dig

På JMF Massage och Friskvård anpassar vi våra massagebehandlingar helt och hållet efter dig. Inledningsvis går du och din terapeut igenom behov och önskemål. Du har då möjlighet att ta upp specifika problem. Kanske har du ett specifikt problem eller så önskar du bara avkoppling och att få komma ned i varv.

Att massage har stora hälsofördelar är de flesta medvetna om. Massage har en lugnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress. Hos oss är bara du i fokus och vi gör allt för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt.

Klassisk massage till ett bra pris i Linköping

Vi ser fram emot att välkomna dig för en välgörande och prisvärd massage i Linköping. Utbudet av massage vi erbjuder är brett och behandlingarna pågår i 30 till 60 minuter.

Flera tillval finns som massagebehandling med och utan koppning. Du har också möjlighet att betala din bokning med Klarna, Swish eller via faktura.

Vi erbjuder klassiska massagebehandlingar av olika längd som alltid anpassas efter dig. Boka en behandling och känn spänningarna släppa!